Arkiv Belgeliyor

GazetePARC E-Bülteni

 
E-Bülten Arşivi
CABE

Serdar İnan

Bu sayfayı yazdırBu sayfayı arkadaşına gönderBu sayfayı rapor et

Serdar İnan

Toplam 26 haber 2 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 1. haberden 20. habere kadar olanlar gösterilmektedir.
Emlak Bankası aranır oldu (8 Eylül 2009)Kamu projelerinde yaşanan aksaklıklar, verilmeyen hak edişler, bankaların kredileri kesmesi gibi olumsuz gelişmeler, geçmişte şaibelere yol açan ve kötü yönetildiği için batan Emlak Bankası'nı bile aratır oldu. Sektör temsilcileri, Emlak Bankası gibi hareket eden bir kamu bankasının sektörü rahatlatacağını belirtti.
İnşaatta herkes itirafçı oldu! (21 Ağustos 2009)Ağaoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun dün Referans gazetesine yaptığı açıklamaların ardından sektörün diğer aktörleri de şapkalarını önlerine koydu.
Konut almanın tam sırası! (30 Haziran 2009)Konut üreticileri durgunluğu aşmak için peşinatsız satışa başladı. Bankalarla yapılan özel anlaşmalar sayesinde aylık taksitler 500 liraya kadar geriledi. Firmalar şu aralar krizi farklı pazarlama yöntemleri geliştirerek fırsata dönüştürmeye çalışıyor. Bu amaçla birbirinden cazip kampanyalar düzenleyen bazı şirketler, peşin alımlarda yüzde 25-40'a varan indirimler uyguluyor.
Krizde 20 ülke gezdi, yeni projeler yarattı (15 Haziran 2009)Serdar İnan, İstanbul'a kademeli olarak ve 25 milyon nüfusa göre imar planı yapılması gerektiğine dikkat çekti.
Emlakta ibre ne gösteriyor? (20 Mayıs 2009)Ekonomist'in geleneksel "Gayrimenkul Saati" araştırması, tüm kategorilerde zamanın alıma çok uygun bir dilimde olduğunu gösteriyor.
Konutta fırsat dönemi sürüyor (14 Mayıs 2009)Gayrimenkul sektöründe yaşanan canlılığın etkisiyle hazırladığımız 'Emlakta Fırsat Dosyası'nın bugün ikincisini yayınlıyoruz.
Fulya Terrace'ta hayat başladı sıra ekolojik projelere geldi (24 Nisan 2009)Proje alanındaki Bardakçı Baba türbesini bozmadan hayata geçirdiği Fulya Terrace'ı tamamlayan İnanlar İnşaat, önümüzdeki dönemde ekolojik projelere ağırlık verecek.
Gayrimenkulde 2009 satma değil alma yılı (20 Nisan 2009)İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, dünyada yıkıcı bir fırtına Türkiye'de ise rüzgâr yaşandığını belirterek, gayrimenkul sektöründe kriz nedeniyle stok fazlasının 100 bini bulduğunu söyledi.
Şartlar çok müsait 2009 alma senesi (27 Mart 2009)Kuruluşundan bu yana 1 milyon metrekarenin üzerinde 200'ü aşkın proje gerçekleştiren İnanlar İnşaat, konut, fabrika, otel ve iş merkezi gibi farklı alanlardaki projeleriyle sektörün önemli firmalarından biri.
Türk inşaat şirketlerine yurtdışında tarihi fırsat (24 Mart 2009)Küresel ekonomik krizin dünyada büyük bir değişimin habercisi olduğunu siyaset bilimcilerden, fütüristlerden duyduk.
Konut üreticilerinin kriz stratejileri... (27 Şubat 2009)Krize rağmen bazı konut üreticilerinin, yılın ilk aylarıyla birlikte yeni projelerini görücüye çıkardıkları görüldü. Bundan yıla çıkarak, Ağaoğlu'dan Taşyapı'ya kadar konut üreticisi sekiz firmanın 2009 yılına ilişkin stratejilerini araştırdık.
Otomobil alan yok, ama ya gayrimenkul? (27 Şubat 2009)Bankada duran paranın getirisinin düşmesi, birikmiş parası olan için konutların cazibesini artırabilir.
TOKİ'nin ihaleyi ucuza getirme sevdası inşaatçıları bezdirdi (18 Aralık 2008)İnşaat sektörü temsilcileri TOKİ'nin en ucuz teklife ihale vermesi nedeniyle birçok firmanın saf dışı kaldığına dikkat çekiyor. Sektörün bu nedenle önünün tıkandığı belirten inşaatçılar 'kriterler gözden geçirilmeli, yasal düzenleme yapılmalı' diyorlar.
Tuzla’daki tersanelere var da, inşaata neden yok? (26 Kasım 2008)Tekstil ve perakendeden sonra, inşaat sektörünün önde gelenleriyle, piyasalardaki durgunluğu masaya yatırdık.
Yeni sezona yeni projeler (21 Ağustos 2008)Durgun geçen yaz mevsiminin ardından, gayrimenkul sektörü yaklaşan eylül ayının heyecanını yaşıyor. AKP'ye açılan kapatma davasının sonuçlanması nedeniyle belirsizliğin izlerinin kaybolduğu piyasada, sektör temsilcileri, yeniden konut alma planları yapmaya başlayanlar için pek çok proje geliştirdi.
Konut ve Yapı Sektörü “Kentsel Sosyal Sorumluluk”larını Tartıştı (28 Mayıs 2008)22 Mayıs 2008 günü gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasında, ULI Türkiye Başkanı Haluk Sur fiziksel engelliler için kentin tasarlanmasının önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: “Toplumun en önemli paydaşı olan engellileri günlük yaşama katabilmek için binaların, yolların, sokakların ve kentin uygunsuz fiziki yapısı değiştirilmelidir.
50 yıl sonrası imar planına girse 100 milyar dolarlık yatırım çekeriz (9 Mayıs 2008)Ortadoğu, ABD ve Avrupalı fonların İstanbul’a 100 milyar dolarlık yatırım fırsatı kolladığını söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, "Bizim en büyük düşmanımız ’zannetme’ alışkanlığımız.
Mortgage, konut fiyatlarını tetikledi (13 Mart 2007)Gayrimenkul söktöründe 2006'nın sonlarına doğru yüzde 15-20 seviyelerinde gerileyen konut fiyatları, Mortgage Yasası'nın yürürlüğe girmesiyle yeniden artış eğilimine girdi.
TOKİ'ye Hazine garantisi haksız rekabet yaratır (28 Şubat 2007)Mortgage'ta TOKİ'ye tahvil çıkartarak finansman sağlamasının yolu açılıyor ancak inşaatçılar tahvillere Hazine garantisi uygulanmasına tepkili. Sektör temsilcileri, uygulamanın haksız rekabet yaratacağını belirtiyor.
İnan İnşaat'ın 2007 hedefi 200 milyon dolarlık 6 proje (30 Ocak 2007)Bu yıl 200 milyon dolarlık toplam 6 yatırıma start vermeye hazırlanan İnanlar İnşaat, Boyner Grubu ile Yenibosna’ya outlet center kuracak. Şirket uygun arsa bulursa Ülker ile de Levent Loft’un devamını yapacak.
Toplam 26 haber 2 sayfada yayınlanmıştır.
Bu sayfada 1. haberden 20. habere kadar olanlar gösterilmektedir.
Haber Arşivi
Haber Bölümleri
Etiketler
Aktörler